‘We wilden eigenlijk Jamai als trouwambtenaar’

&

Wat een leuk stel.

De trouwlocatie was bekend, de gastenlijst opgesteld, ze hadden een optie op een band, het menu voor de gasten was zelfs al grotendeels klaar … Een van de weinige dingen die nog geregeld moest worden, was het vinden van een leuke trouwambtenaar.

En toen zagen ze Jamai Loman op tv en viel het kwartje.

‘Hoe gaat zou het zijn als Jamai ons zou willen trouwen’, zeiden ze zo ongeveer tegelijkertijd tegen elkaar.

Even Googelen, want ze wisten niet zeker of Jamai wel trouwambtenaar was. En toen … kwamen ze op mijn site terecht.

Hoe?

Vraag het me alsjeblieft niet. Ik lijk niet op Jamai, spreek niet als Jamai, maar kan natuurlijk wel beter zingen dan hem (nee, dat is flauw 😉). Maar kennelijk schuift Google mij naar voren als iemand haar vraagt naar ‘trouwambtenaar Jamai’.

In ieder geval:

ze lazen de berichten op mijn weblog als trouwambtenaar, waarbij ze vooral het bericht over trouwambtenaar Xander de Buisonjé hilarisch vonden, en belden me de volgende dag op: ‘We hebben zo veel gein gehad op je site dat we Jamai al niet meer als babs willen hebben … We willen jou!’

Binnenkort hebben we een kennismakingsgesprek.

Benieuwd of de klik er niet alleen online is, maar ook in het echie.

En tot die tijd …

… ben ik druk aan het oefenen met dansen en zingen. Want als mensen mij kennelijk vinden als alternatief voor Jamai, dan schitter ik binnenkort misschien wel niet alleen achter een trouwdesk, maar ook in een musical of op tv …

Share

1 Reactie

  • Leuk stukje over ons gesprek, Jeroen!
    Hopelijk heb je dit jaar een een mooi en gezellig trouwseizoen! Alle goeds gewenst!

Door Jeroen