Trouwambtenaar Jeroen, hét alternatief voor Xander de Buisonjé

T

Bam. Klap in mijn gezicht. Eigenlijk hadden ze Xander de Buisonjé willen hebben als trouwambtenaar, vertelden ze me doodleuk tijdens ons kennismakingsgesprek.

Xander de Buisonjé!?!?!

‘Hoezo dat dan?’, vraag ik, vol onverborgen ongeloof.

Konden ze niet zo goed uitleggen. Het leek hen gewoon geweldig om te worden getrouwd door een bekende Nederlander, die dan de ceremonie ook nog eens op zou luisteren met één liedje. Dat zou zo’n ceremonie toch net nog eventjes extra bijzonder maken, dachten ze.

Maar goed, toen kwam dus de offerte binnen, was de honger naar Xander direct over, moesten ze op zoek naar een andere trouwambtenaar en … kwamen ze bij mij uit.

Dat gesprek was dus een paar dagen geleden.

Ik weet nog steeds niet hoe ik me eronder moet voelen om tweede keus na Xander te zijn. Ergens trots. Want tweede keus na Xander. Maar ergens ook vernedering. Want tweede keus na Xander.

Ik ga maar van het positieve uit: aan de top van trouwambtenarend Nederland heb je Xander. Die vraagt het meeste. Dus die zal ook wel het beste zijn. Toch? Dan heb je een hele tijd niks. En dan, op een goede tweede plek, kom ik.

Hmmm … heb ineens ook een goede slogan te pakken:

En nog een voordeel als je mij inschakelt: ik ga niet zingen 😉

Share

Reageren? Ga je gang!