Reacties

Het enige wat ik wil is jullie als bruidspaar en jullie gasten een onvergetelijke ceremonie bezorgen. Het gaat niet om mij, het gaat om jullie. Maar hé, ik ben ook maar een mens: het blijft natuurlijk mooi om jullie reacties te horen op de ceremonie 😉

21 antwoorden op “Reacties”

 1. Wat heb je een geweldige ceremonie voor ons bezorgd! Fantastisch: persoonlijk, humor en ook de gevoelige snaar weten te raken. De kers op de taart – het gedicht – was werkelijk subliem. Jeroen, heel erg bedankt voor de ceremonie die wij voor ogen hadden, het was werkelijk perfect!

 2. Wat een prachtige ceremonie! Met persoonlijke verhalen, emotionele verrassingen, veel humor en ook een serieuze noot. Een ceremonie die ons echt heeft geraakt! En ook onze gasten. Iedereen heeft er onwijs van genoten. Wij zullen tegen ieder toekomstig bruidspaar zeggen: Kies Jeroen als jullie trouwambtenaar! Hij is leuk, lang, grappig, scherp en hij weet jullie te raken zodat het echt een onvergetelijke ceremonie wordt!

 3. Super veel dank Jeroen voor de prachtige ceremonie op onze bruiloft vorige week. Het is een gave om zo’n persoonlijk verhaal neer te zetten waar alles in zit. De perfecte opening van een geweldige dag. Humor op de juiste momenten en vooral heel erg persoonlijk. Wij, maar ook al onze gasten vonden het fantastisch. Een echte aanrader voor als je opzoek bent naar een persoonlijke ceremonie met veel humor. Top!

 4. Hallo Jeroen, wat heb jij er in slechts een week tijd een prachtige ceremonie van weten te maken! Wij hebben samen met onze kinderen van het begin tot het einde genoten van Jeroen uit “Bramenland”, zoals onze jongste Brabant stug blijft noemen. Onze gasten waren ook echt onder de indruk van de manier waarop jij ons hebt neergezet. Tijdens het voorbereidingsgesprek maakte jij je even zorgen of die Tukkers jou wel zouden kunnen volgen met dat mooie Brabantse accent. Dit bleek geen enkel probleem en er werd heerlijk gelachen om jouw ongezouten mening over ons. De kinderen heb je van begin tot het einde weten te betrekken en ook zij hadden geen enkele moeite om je te volgen. Erg knap hoe jij iedereen weet te boeien met je verhaal. Vanuit Twente onmeunig bedankt en mocht je in de buurt zijn vooral aankomen! Sander, Annelies en de kinderen.

 5. Jeroen, het was fantastisch! Geen saaie ceremonie, maar eentje waar volop gelachten wordt. Al onze kersvers getrouwde vrienden waren allemaal jaloers dat ze de verkeerde trouwambtenaar gekozen hadden. Wij hebben een ceremonie gehad om nooit meer te vergeten en waar we met veel plezier op terug kijken. Bedankt!

 6. FANTASTISCH, is het woord wat onze trouwceremonie in een klap omschrijft. Wat hebben we genoten, wat is er ontzettend gelachen, en wat was het persoonlijk. Je hebt ons in een enkele avond moeten leren kennen, maar wat knap hoe je dit gelukt is. Je wist precies hoe wij onze ceremonie voor ogen hadden, en wist dit nog veel beter in een prachtig verhaal te stoppen, en er alles behalve een saaie ceremonie van te maken. Onwijs bedankt voor een fantastische herinnering!
  Sander & Linda

 7. Jeroen, in één woord GEWELDIG! Wat hebben wij genoten van jouw ceremonie!
  Nadat we eerst een hele gezellige avond gekletst hebben, heb jij daarna bij de ceremonie alles ‘tegen’ ons gebruikt. Zowel de gasten als wij hebben constant in een scheur gelegen om jouw grappen. Er wordt door onze gasten nog regelmatig verwezen naar de humoristische wijze waarop jij de ceremonie hebt geleid.
  Wij kunnen iedereen aanbevelen om Jeroen als Trouwambtenaar te nemen. Hij maakt er echt een onvergetelijke dag van! Super bedankt Jeroen!

 8. Jeroen,

  Hartstikke bedankt dat jij onze 2e trouwambtenaar wilde zijn!
  Nu zullen er mensen zijn die denken: hoezo 2e? Welnu, wij wilden een bruiloft met een luchtige ceremonie op locatie. Na een bezoek aan jouw website stond onze keuze vast: trouwambtenaar Jeroen dat gaan we doen! Echter bleek in onze gemeente een BABS aanvraag niet zo gewoon maar even te doen. Zelfs het college van B&W moest hierover nog een oordeel geven. Het nieuws wat zij brachten – kies een trouwambtenaar uit onze gemeente – was niet helemaal het antwoord waar wij op zaten te wachten. We hebben toen besloten om eerder voor de wet te trouwen dan de datum in onze ring, omdat wij zo graag wilden dat jij het was die ons op onze ceremonie 6-9-2019 als trouwambtenaar ontving. Bedankt Jeroen, het door jou gemaakte recept voor onze ceremonie was echt grappig en heerlijk luchtig met zelfs een klein toefje serieus erin!

  Eric & Maria

 9. Jeroen, wat was je een top-trouwambtenaar! Wij wilden geen ‘suffe’ ambtenaar van de gemeente en kwamen daarom bij jou terecht! En daar hebben we absoluut geen spijt van! Wat hebben wij, en alle aanwezige, gelachen tijdens de ceremonie. Je hebt er een geweldige, onvergetelijke en grappige ceremonie van gemaakt. Nog steeds krijgen we leuke reacties over ‘onze’ leuke ambtenaar! Jeroen, mede door jou als trouwambtenaar was onze dag onvergetelijk! Bedankt!!
  Willem & Hilde

 10. Jeroen,

  Veel te laat maar niet minder gemeend hierbij nog onze reactie op jou als trouwambtenaar bij ons huwelijk. We zijn op 25-8-2018 getrouwd en wilden graag een persoonlijke ceremonie met humor, daarbij dachten we dan ook meteen aan Jeroen. Dit heeft hij ook helemaal waar gemaakt op onze trouwdag. Lekker luchtig en met veel humor maar toch ook met liefde heeft hij voor ons een stukje geschreven. De gasten maar ook wij lagen dan ook regelmatig in een deuk hierdoor! Vooral het gedichtje op het eind was een voltreffer. Jeroen dankjewel voor de mooie ceremonie die je ons en onze gasten gegeven hebt en ik kan Jeroen zeker aanraden voor andere stellen die trouwplannen hebben!

  Liefs Bart & Nienke

 11. Op een zonnige dag in mei trouwden wij op het mooie Texel. Veel voor onze bruiloft kwam van Texel, de bloemen, de taart, de dj, etc. Maar voor een leuke trouwambtenaar moesten we toch echt in Brabant zijn. En wel in Erp. We maakten kennis met je, hadden een gezellig gesprek en we waren er snel uit. We wilden jou als trouwambtenaar. Jij plande een weekendje Texel en kwam onze ceremonie verzorgen. En wat heb je dat geweldig gedaan!!! Zo herkenbaar en vol humor. Wat hebben we gelachen! En ook onze gasten hebben genoten van je mooie woorden. We kregen veel leuke reacties. En wat leuk ook hoe je onze kinderen bij de ceremonie hebt betrokken. Ook zij hebben er enorm van genoten. Het was top!
  Groeten,
  Jeroen, Marion, Sophie en Thijs

 12. Jeroen, afgelopen vrijdag heb je ons getrouwd. En wat zijn we blij dat jij dit hebt gedaan! Onze eerste indruk van toen we je vooraf ontmoette was direct goed. En dat je een fantastische trouwambtenaar bent heb je op onze dag bewezen. Je woorden waren aan een stuk boeiend, precies bij ons passend, humoristisch en erg mooi. De reacties naderhand waren lovend. Men heeft genoten van onze ceremonie en wij nog het meest, en dat hebben we grotendeels aan jou te danken! Top!
  Groetjes, Martijn & Suzan

 13. Wat was het echt geweldig Jeroen!! Nog mooier dan dat we ons hadden voorgesteld! Echt subliem hoe je ons na die paar uurtjes in de kroeg 😉, zo goed bent leren kennen! Wat je in de ton hebt gedaan was PRECIES ons!!!!! Wat hebben wij ervan genoten!! En dan onze kinderen…. ze wisten van niks tot 5 minuten van tevoren, maar toch heb je hen zo betrokken bij alles! Zoveel dank voor wat je voor ons hebt betekend op ons feest! De essentie toch heel duidelijk aanwezig, maar wel in een Frank-en-Malu jasje! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen dat het prachtig was!! Ik hoop dat je nog heel veel stellen in de echt mag verbinden! Top top top!! Geweldig was het!

  1. Jeroen, bedankt voor de geweldige ceremonie! Je hebt prachtig onze liefde onder woorden gebracht met ook flink veel humor. Precies wat wij voor ogen hadden! Niet alleen wij, maar ook al onze gasten waren super enthousiast. Een aantal zeiden al dat ze jou ook zouden vragen als ze gingen trouwen. Dus hopelijk krijgen wij nog veel bruiloften met jou als BABS!
   Liefs, Stefan en Liza

 14. Jeroen, je hebt onze ceremonie zo bijzonder, speciaal, humoristisch, maar vooral helemaal ons gemaakt! Dit had echt niemand anders kunnen overtreffen. Echt zoveel lovende woorden van al onze gasten gehad, wat hadden jullie een gave trouwambtenaar, het was echt zo leuk! Mede door jou is onze dag gemaakt!! Heel erg bedankt voor alles……we zouden je aan iedereen aanbevelen!

 15. Jeroen je hebt ons de perfecte ceremonie gegeven.
  Je hebt met super veel humor, creativiteit en plezier ons verhaal verteld.
  Het was net of je ons al jaren kon!
  Bedankt voor je verrassende en geweldige bijdrage aan onze dag.

  Sebas en Xamira

 16. Het was geweldig! Dit was nou nog eens een perfecte opening van onze bijzondere dag. Wij wisten niet precies wat we konden verwachten, we zijn namelijk nooit eerder getrouwd ;). Maar boven verwachting heb jij ons een bijzonder mooie ceremonie gebracht. Het was een ceremonie vol humor, maar er was ook alle aandacht als het even serieus mocht zijn.
  Alle reacties uit het publiek waren lovend. Sommige waren ervan overtuigd dat je een ‘vriend’ van ons zou zijn. ‘Hij heeft jullie precies neergezet zoals jullie zijn’. Dat is toch echt knap!
  We kijken terug op een geweldig mooie dag en uitzonderlijk mooie ceremonie. Nogmaals bedankt daarvoor!
  Paul en Jeannet

 17. Echt geweldig hoe jij ons als vriendengroep op een ludieke wijze, elkaar de vriendschap voor het leven hebt laten beloven.
  Vooraf was het lastig inschatten wat we konden verwachten van zo’n ceremonie met een knipoog. Maar niets dan lof voor jouw gave om op enthousiaste wijze maar met een serieuze toon, mensen mee te nemen in een verhaal dat barst van de gevatte opmerkingen.
  Petje af.

  Jaap (namens de rest)

 18. Jeroen, wat heb je een fantastische bijdrage geleverd aan onze dag. De ceremonie was echt perfect, enorm knap hoe persoonlijk het was. Wat hebben we gelachen en wat was het bijzonder en speciaal.
  Heel veel complimenten gehad dat je het zo goed gedaan hebt en het paste helemaal bij wat we voor ogen hadden. Super super bedankt.
  Liefs Jorrit & Nikki

 19. Jeroen, je was in 1 woord GRANDIOOS……!!! Wat was dit een gave ceremonie, puur met veel humor maar ook met een traan, iedereen maar dan ook iedereen heeft er van genoten en dit horen we nog vaak terug, hoe gaaf!!
  Jij maakte onze dag extra speciaal en persoonlijk, een onuitwisbare herinnering!!
  Suus en Marc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.