Reacties

R

Het enige wat ik wil is jullie als bruidspaar en jullie gasten een onvergetelijke ceremonie bezorgen. Het gaat niet om mij, het gaat om jullie. Maar hé, ik ben ook maar een mens: het blijft natuurlijk mooi om jullie reacties te horen op de ceremonie 😉

31 Reacties

 • Jeroen heeft met een fantastische ceremonie onze dag nog mooier gemaakt.
  Tijdens een relaxte kennismaking heeft hij alle details en verhalen goed in zich opgenomen en hij heeft er een mooi kloppend verhaal van gemaakt en met de nodige humor erin. We hebben ontzettend gelachen en ook onze gasten hebben het er nog lang en vaak over gehad.

  Al met al een top ceremonie en zou Jeroen aan iedereen aanbevelen!

 • Jeroen is bij ons langs geweest en je zou bijna denken dat hij de gezellige avond volledig had opgenomen. Of dat hij een extra voelspriet heeft voor het aanvoelen van karakters en situaties. Het verhaal, ons verhaal, dat Jeroen tijdens de ceremonie prachtig verwoord heeft, klopte precies. Nog gedetailleerder dan wij voor ons gevoel hadden verteld. Ongelofelijk! Geweldig leuk gedaan, met veel humor. Daar was iedereen het over eens.
  Super super super bedankt!

 • Wij hebben genoten van onze dag en de ceremonie was het hoogtepunt.

  De gesprekken met Jeroen voelde aan alsof we met een goede vriend aan het praten waren. We hebben Jeroen dan ook niet alleen gekozen op basis van hoe hij schrijft, zoals te lezen op deze website. Maar ook om hoe hij is als je hem ontmoet.

  We hebben het gevoel dat Jeroen echt geluisterd heeft naar ons en ons verhaal perfect heeft omgezet naar een geweldige ceremonie. En niet alleen wat hij vertelde pastte precies bij ons. Ook hoe Jeroen onze dochter betrokken heeft bij de bruiloft was heel mooi om mee te maken. Hij had zelfs een kinderakte gemaakt om te tekenen.

  Als kers op de taart kregen we ook nog een uniek gedicht cadeau.

  Als we het over konden doen zouden we weer voor Jeroen kiezen.

  Liefs Nick, Mandy en Zoëy

 • Voor elk stel die een babs zoekt en nadenkt om Jeroen als babs te nemen? DOEN!

  Jeroen,

  Je hebt tijdens onze ontmoeting geluisterd en ons geprobeerd écht te leren kennen zoals wij zijn. Wij hebben sinds die eerste ontmoeting uit gekeken naar onze ceremonie en onszelf afgevraagd hoe je van dit alles iets zou kunnen maken wat bij ons past. En dat is gelukt zeg! Met een juiste doses humor en met onwijs veel liefdevolle woorden heb jij onze ceremonie onvergetelijk gemaakt. Het paste precies bij ons en dat horen we nu nog steeds van al onze vrienden en familie terug. We kijken terug op een onwijs mooi verhaal van ons eigen liefdesleven en de onwijs leuke en grappige manier van vertellen door jou. Wij je dankbaar! Dankbaar dat jij onze babs bent geweest tijdens onze mooie dag! Jeroen, houdoe en bedankt!

 • Jeroen, je was fantastisch!
  Al bij de kennismaking hebben we enorm gelachen. De ceremonie was persoonlijk, met heel veel humor en alsof je ons al jaren kent. De gasten blijven maar spreken over hoe leuk en mooi het was. We denken dat je vaker een bezoek aan West-Friesland kunt gaan brengen.
  Wij kunnen iedereen Jeroen aanraden, bedankt!

 • Dankzij Jeroen was onze ceremonie helemaal geslaagd. We hebben er ontzettend veel lol aan beleefd en leuke reacties gekregen van onze gasten.
  Super bedankt Jeroen!

 • Op zoek naar een ambtenaar die het zoetsappige moment van de ceremonie met veel humor vorm zou kunnen geven, kwamen wij via online-speeddaten uit bij Jeroen.
  Tijdens het gesprek voelde het al alsof we de juiste persoon hadden gevonden, maar door de blog die Jeroen daarna over onze zoom-sessie schreef, wisten we het zeker: deze man kan onze ceremonie maken zoals wij dat graag willen.
  En inderdaad: op onze trouwdag werden we getrakteerd op een luchtig maar bijzonder verhaal. Onze gasten hingen bovendien aan zijn lippen en genoten er net zoveel van als wij.
  Bedankt Jeroen!

 • Er zijn maar weinig mensen die in een uur zo mooi het leven van mensen kunnen duiden als jij. Wij vonden je helemaal fantastisch. Bedankt voor die mooie en grappige bijdrage aan de, met recht, mooiste dag van ons leven.
  Sietse en Yvette

 • Jeroen, wat was je geweldig op onze bruiloft!
  We wilden graag een Brabantse babs en we hadden ons geen betere kunnen wensen.
  Knap hoe je ons verhaal op humorvolle wijze hebt verteld. Het was luchtig, sfeervol en gezellig. Je had zelfs een borrelplankje meegenomen, omdat wij daar zo van houden.. hoe briljant! Onze gasten vonden het ook heel tof, ze hebben het nog steeds over je.
  Dus als je nog op zoek bent naar een trouwambtenaar.. kies Jeroen!
  Nogmaals super bedankt voor alles!

 • Jeroen! Waar moeten we beginnen….

  Het was van begin tot het einde prachtig! Knap hoe je humor afwisselt met persoonlijke stukjes. Daarnaast veel aandacht voor onze kids!

  En die afsluiter…persoonlijk gedicht 😉

  Heel veel dank!!

 • Wat heb je een geweldige ceremonie voor ons bezorgd! Fantastisch: persoonlijk, humor en ook de gevoelige snaar weten te raken. De kers op de taart – het gedicht – was werkelijk subliem. Jeroen, heel erg bedankt voor de ceremonie die wij voor ogen hadden, het was werkelijk perfect!

 • Jeroen, bedankt voor de geweldige ceremonie! Je hebt prachtig onze liefde onder woorden gebracht met ook flink veel humor. Precies wat wij voor ogen hadden! Niet alleen wij, maar ook al onze gasten waren super enthousiast. Een aantal zeiden al dat ze jou ook zouden vragen als ze gingen trouwen. Dus hopelijk krijgen wij nog veel bruiloften met jou als BABS!
  Liefs, Stefan en Liza

 • Wat een prachtige ceremonie! Met persoonlijke verhalen, emotionele verrassingen, veel humor en ook een serieuze noot. Een ceremonie die ons echt heeft geraakt! En ook onze gasten. Iedereen heeft er onwijs van genoten. Wij zullen tegen ieder toekomstig bruidspaar zeggen: Kies Jeroen als jullie trouwambtenaar! Hij is leuk, lang, grappig, scherp en hij weet jullie te raken zodat het echt een onvergetelijke ceremonie wordt!

 • Super veel dank Jeroen voor de prachtige ceremonie op onze bruiloft vorige week. Het is een gave om zo’n persoonlijk verhaal neer te zetten waar alles in zit. De perfecte opening van een geweldige dag. Humor op de juiste momenten en vooral heel erg persoonlijk. Wij, maar ook al onze gasten vonden het fantastisch. Een echte aanrader voor als je opzoek bent naar een persoonlijke ceremonie met veel humor. Top!

 • Hallo Jeroen, wat heb jij er in slechts een week tijd een prachtige ceremonie van weten te maken! Wij hebben samen met onze kinderen van het begin tot het einde genoten van Jeroen uit “Bramenland”, zoals onze jongste Brabant stug blijft noemen. Onze gasten waren ook echt onder de indruk van de manier waarop jij ons hebt neergezet. Tijdens het voorbereidingsgesprek maakte jij je even zorgen of die Tukkers jou wel zouden kunnen volgen met dat mooie Brabantse accent. Dit bleek geen enkel probleem en er werd heerlijk gelachen om jouw ongezouten mening over ons. De kinderen heb je van begin tot het einde weten te betrekken en ook zij hadden geen enkele moeite om je te volgen. Erg knap hoe jij iedereen weet te boeien met je verhaal. Vanuit Twente onmeunig bedankt en mocht je in de buurt zijn vooral aankomen! Sander, Annelies en de kinderen.

 • Jeroen, het was fantastisch! Geen saaie ceremonie, maar eentje waar volop gelachten wordt. Al onze kersvers getrouwde vrienden waren allemaal jaloers dat ze de verkeerde trouwambtenaar gekozen hadden. Wij hebben een ceremonie gehad om nooit meer te vergeten en waar we met veel plezier op terug kijken. Bedankt!

 • FANTASTISCH, is het woord wat onze trouwceremonie in een klap omschrijft. Wat hebben we genoten, wat is er ontzettend gelachen, en wat was het persoonlijk. Je hebt ons in een enkele avond moeten leren kennen, maar wat knap hoe je dit gelukt is. Je wist precies hoe wij onze ceremonie voor ogen hadden, en wist dit nog veel beter in een prachtig verhaal te stoppen, en er alles behalve een saaie ceremonie van te maken. Onwijs bedankt voor een fantastische herinnering!
  Sander & Linda

 • Jeroen, in één woord GEWELDIG! Wat hebben wij genoten van jouw ceremonie!
  Nadat we eerst een hele gezellige avond gekletst hebben, heb jij daarna bij de ceremonie alles ‘tegen’ ons gebruikt. Zowel de gasten als wij hebben constant in een scheur gelegen om jouw grappen. Er wordt door onze gasten nog regelmatig verwezen naar de humoristische wijze waarop jij de ceremonie hebt geleid.
  Wij kunnen iedereen aanbevelen om Jeroen als Trouwambtenaar te nemen. Hij maakt er echt een onvergetelijke dag van! Super bedankt Jeroen!

 • Jeroen,

  Hartstikke bedankt dat jij onze 2e trouwambtenaar wilde zijn!
  Nu zullen er mensen zijn die denken: hoezo 2e? Welnu, wij wilden een bruiloft met een luchtige ceremonie op locatie. Na een bezoek aan jouw website stond onze keuze vast: trouwambtenaar Jeroen dat gaan we doen! Echter bleek in onze gemeente een BABS aanvraag niet zo gewoon maar even te doen. Zelfs het college van B&W moest hierover nog een oordeel geven. Het nieuws wat zij brachten – kies een trouwambtenaar uit onze gemeente – was niet helemaal het antwoord waar wij op zaten te wachten. We hebben toen besloten om eerder voor de wet te trouwen dan de datum in onze ring, omdat wij zo graag wilden dat jij het was die ons op onze ceremonie 6-9-2019 als trouwambtenaar ontving. Bedankt Jeroen, het door jou gemaakte recept voor onze ceremonie was echt grappig en heerlijk luchtig met zelfs een klein toefje serieus erin!

  Eric & Maria

 • Jeroen, wat was je een top-trouwambtenaar! Wij wilden geen ‘suffe’ ambtenaar van de gemeente en kwamen daarom bij jou terecht! En daar hebben we absoluut geen spijt van! Wat hebben wij, en alle aanwezige, gelachen tijdens de ceremonie. Je hebt er een geweldige, onvergetelijke en grappige ceremonie van gemaakt. Nog steeds krijgen we leuke reacties over ‘onze’ leuke ambtenaar! Jeroen, mede door jou als trouwambtenaar was onze dag onvergetelijk! Bedankt!!
  Willem & Hilde

 • Jeroen,

  Veel te laat maar niet minder gemeend hierbij nog onze reactie op jou als trouwambtenaar bij ons huwelijk. We zijn op 25-8-2018 getrouwd en wilden graag een persoonlijke ceremonie met humor, daarbij dachten we dan ook meteen aan Jeroen. Dit heeft hij ook helemaal waar gemaakt op onze trouwdag. Lekker luchtig en met veel humor maar toch ook met liefde heeft hij voor ons een stukje geschreven. De gasten maar ook wij lagen dan ook regelmatig in een deuk hierdoor! Vooral het gedichtje op het eind was een voltreffer. Jeroen dankjewel voor de mooie ceremonie die je ons en onze gasten gegeven hebt en ik kan Jeroen zeker aanraden voor andere stellen die trouwplannen hebben!

  Liefs Bart & Nienke

 • Op een zonnige dag in mei trouwden wij op het mooie Texel. Veel voor onze bruiloft kwam van Texel, de bloemen, de taart, de dj, etc. Maar voor een leuke trouwambtenaar moesten we toch echt in Brabant zijn. En wel in Erp. We maakten kennis met je, hadden een gezellig gesprek en we waren er snel uit. We wilden jou als trouwambtenaar. Jij plande een weekendje Texel en kwam onze ceremonie verzorgen. En wat heb je dat geweldig gedaan!!! Zo herkenbaar en vol humor. Wat hebben we gelachen! En ook onze gasten hebben genoten van je mooie woorden. We kregen veel leuke reacties. En wat leuk ook hoe je onze kinderen bij de ceremonie hebt betrokken. Ook zij hebben er enorm van genoten. Het was top!
  Groeten,
  Jeroen, Marion, Sophie en Thijs

 • Jeroen, afgelopen vrijdag heb je ons getrouwd. En wat zijn we blij dat jij dit hebt gedaan! Onze eerste indruk van toen we je vooraf ontmoette was direct goed. En dat je een fantastische trouwambtenaar bent heb je op onze dag bewezen. Je woorden waren aan een stuk boeiend, precies bij ons passend, humoristisch en erg mooi. De reacties naderhand waren lovend. Men heeft genoten van onze ceremonie en wij nog het meest, en dat hebben we grotendeels aan jou te danken! Top!
  Groetjes, Martijn & Suzan

 • Wat was het echt geweldig Jeroen!! Nog mooier dan dat we ons hadden voorgesteld! Echt subliem hoe je ons na die paar uurtjes in de kroeg 😉, zo goed bent leren kennen! Wat je in de ton hebt gedaan was PRECIES ons!!!!! Wat hebben wij ervan genoten!! En dan onze kinderen…. ze wisten van niks tot 5 minuten van tevoren, maar toch heb je hen zo betrokken bij alles! Zoveel dank voor wat je voor ons hebt betekend op ons feest! De essentie toch heel duidelijk aanwezig, maar wel in een Frank-en-Malu jasje! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen dat het prachtig was!! Ik hoop dat je nog heel veel stellen in de echt mag verbinden! Top top top!! Geweldig was het!

 • Jeroen, je hebt onze ceremonie zo bijzonder, speciaal, humoristisch, maar vooral helemaal ons gemaakt! Dit had echt niemand anders kunnen overtreffen. Echt zoveel lovende woorden van al onze gasten gehad, wat hadden jullie een gave trouwambtenaar, het was echt zo leuk! Mede door jou is onze dag gemaakt!! Heel erg bedankt voor alles……we zouden je aan iedereen aanbevelen!

 • Jeroen je hebt ons de perfecte ceremonie gegeven.
  Je hebt met super veel humor, creativiteit en plezier ons verhaal verteld.
  Het was net of je ons al jaren kon!
  Bedankt voor je verrassende en geweldige bijdrage aan onze dag.

  Sebas en Xamira

 • Het was geweldig! Dit was nou nog eens een perfecte opening van onze bijzondere dag. Wij wisten niet precies wat we konden verwachten, we zijn namelijk nooit eerder getrouwd ;). Maar boven verwachting heb jij ons een bijzonder mooie ceremonie gebracht. Het was een ceremonie vol humor, maar er was ook alle aandacht als het even serieus mocht zijn.
  Alle reacties uit het publiek waren lovend. Sommige waren ervan overtuigd dat je een ‘vriend’ van ons zou zijn. ‘Hij heeft jullie precies neergezet zoals jullie zijn’. Dat is toch echt knap!
  We kijken terug op een geweldig mooie dag en uitzonderlijk mooie ceremonie. Nogmaals bedankt daarvoor!
  Paul en Jeannet

 • Echt geweldig hoe jij ons als vriendengroep op een ludieke wijze, elkaar de vriendschap voor het leven hebt laten beloven.
  Vooraf was het lastig inschatten wat we konden verwachten van zo’n ceremonie met een knipoog. Maar niets dan lof voor jouw gave om op enthousiaste wijze maar met een serieuze toon, mensen mee te nemen in een verhaal dat barst van de gevatte opmerkingen.
  Petje af.

  Jaap (namens de rest)

 • Jeroen, wat heb je een fantastische bijdrage geleverd aan onze dag. De ceremonie was echt perfect, enorm knap hoe persoonlijk het was. Wat hebben we gelachen en wat was het bijzonder en speciaal.
  Heel veel complimenten gehad dat je het zo goed gedaan hebt en het paste helemaal bij wat we voor ogen hadden. Super super bedankt.
  Liefs Jorrit & Nikki

 • Jeroen, je was in 1 woord GRANDIOOS……!!! Wat was dit een gave ceremonie, puur met veel humor maar ook met een traan, iedereen maar dan ook iedereen heeft er van genoten en dit horen we nog vaak terug, hoe gaaf!!
  Jij maakte onze dag extra speciaal en persoonlijk, een onuitwisbare herinnering!!
  Suus en Marc