Reacties

R

Het enige wat ik wil is jullie als bruidspaar en jullie gasten een onvergetelijke ceremonie bezorgen. Het gaat niet om mij, het gaat om jullie. Maar hé, ik ben ook maar een mens: het blijft natuurlijk mooi om jullie reacties te horen op de ceremonie 😉

40 Reacties

 • Natuuuuurlijk willen wij een reactie achterlaten over Jeroen en ál zijn kwaliteiten! Maar we wilden wel eerst ff afwachten of dat huwelijk van ons wel stand zou houden 😉 Maar, inmiddels zijn we ruim een half jaar verder en kijken we met kei veel plezier terug op onze huwelijksdag. Er waren vele hoogtepunten maar om de dag meteen te beginnen met zo’n hoogtepunt als Jeroen, kunnen we iedereen aanraden! Eigenlijk begon het feest al vanaf de eerste contacten met Jeroen; open, vriendelijk en vooral gezellig. Wij hadden wel zin in een avondje goeie buurt onder het genot van een speciaal biertje. Jeroen heeft pagina’s vol geschreven, dat lukt nogal snel met dat handschrift van ‘m.. maar toch! We hadden er het volste vertrouwen in dat het wel goed zou komen met die ceremonie, tot we bij de locatie aankwamen en tegen elkaar zeiden; ‘Wat zou ie er toch van gemaakt hebben?’ Met beide wat gezonde spanning in het lijf, kon de ceremonie beginnen.

  Al snel waren de zenuwen als sneeuw voor de zon verdwenen! Het leek namelijk alsof Jeroen ons al jaren kende! Een mooie selectie van al zijn gekrabbel op papier kwam op een zeer mooie manier terug in zijn verhaal. Ook zagen wij aan het publiek dat zijn humor, plezier in het vak en verhaal over ons; goed ontvangen werd. Toch echt veel beter dan een saaie ietwat degelijke ambtenaar van de gemeente! Want die zullen de ceremonie vast niet afsluiten met een lekkere Jägermeister! 🙂 En ohja.. die scheuren vast niet uit hun broek van het lachen!

  Kortom; heb je ook maar een klein beetje twijfel of je Jeroen wil uitnodigen op je bruiloft? Wij zeggen; bij twijfel zeker doen! Vraag wel even of ie een extra setje kleding meeneemt, voor het geval het ook zo gezellig wordt als bij ons.. 😉

 • 14 oktober 2023 was dé dag waar wij al tijden naar uitkeken. Op deze dag wilden wij niks aan het toeval overlaten en al helemaal een van de belangrijkste momenten niet, de ceremonie. Wij wilden zelf een spreker uitkiezen die ons verhaal mooi, oprecht, met humor, maar ook origineel kon overbrengen.

  Na een tijdje zoeken kwamen we via internet bij Jeroen uit. Zijn schrijfwijze sprak ons aan en na de eerste telefonische kennismaking wisten we het zeker!

  Een paar weken voor de bruiloft is Jeroen bij ons thuis gekomen. Het werd een hele gezellige avond, waarbij wij het gevoel kregen ons levensverhaal te delen met een goede vriend. We voelden ons op ons gemak en hebben ook veel gelachen.

  Door het fijne contact vooraf waren de verwachtingen die we hadden van de ceremonie hoog. Jeroen heeft deze verwachtingen meer dan waargemaakt! Van onze zenuwen van voor de ceremonie was na de eerste minuut van Jeroen niks meer over (daar heeft hij zo zijn trucjes voor :))

  Niet alleen wij, maar ook onze gasten hebben ervan genoten. We hebben heel veel leuke reacties van onze gasten gekregen en veel van de grappen worden nog steeds herhaald.

  Jeroen, nogmaals ontzettend bedankt! Het is dat wij nooit meer gaan trouwen, maar anders zouden wij jou zeker opnieuw als trouwambtenaar vragen.

  Liefs,
  Remco en Dominique

 • We hebben genoten van je speech! Het telefoongesprek voelde vanaf het eerste moment vertrouwd. Wij hadden meteen zoiets van hé dat klikt goed! Datzelfde geldt voor het kennismakingsgesprek. We voelden ons allebei op ons gemak bij jou. Na deze avond wisten we meteen dat jij er iets super leuks van zou maken. En je hebt zelfs dat overtroffen. Je speech was leuk, grappig, af en toe emotioneel en vooral oprecht! We hebben alleen maar complimenten gehad en onze ouders waren vol lof over je. Dus kortom het was geweldig! We kunnen jou dus ook alleen maar aanbevelen! Hopelijk komen we je nog eens ergens tegen!

 • Wanneer je geen suf en zoetsappig verhaal wilt hebben tijdens je trouwceremonie moet je echt bij Jeroen zijn. Binnen een avondje buurten lijkt hij ons volledig te kennen. Jeroen heeft een geweldig gevoel voor humor en de ceremonie vliegt werkelijk voorbij. Ook een groot publiek weet hij goed te bereiken (ca. 90 mensen). We hebben geweldig genoten en hele enthousiaste reacties mogen ontvangen van onze gasten over de ceremonie! Kei bedankt Jeroen!!!

 • In de voorbereiding voor onze bruiloft waren we het al snel eens over één ding. De ceremonie moest een klapper worden. Geen saai, zoetsappig verhaal, maar een persoonlijk verhaal met ons in de hoofdrol, gebracht met humor. We kregen Jeroen vanuit meerdere kanten getipt als de ideale man hiervoor.

  Een paar weken vooraf hadden we de kennismaking. Dat voelde meteen goed. We hebben gezellig zitten kletsen over van alles en nog wat. In de aanloop naar de bruiloft waren we erg benieuwd hoe Jeroen hier toch wat van zou maken.

  En toen was het 2 juni eindelijk zover. Na de hele ochtend al klaar gemaakt te hebben in bijzijn van onze families startte de feestelijkheden met al onze vrienden erbij pas echt met de ceremonie. Vanaf de eerste minuut hingen wij en ook onze gasten werkelijk aan Jeroens lippen. Hij kwam binnen met een knaller en een speciaal biertje voor mijn aanstaande die hier zo fan van is. Wat hebben we genoten van de ceremonie. Jeroen heeft onze levensverhalen zo mooi verteld. En dat alles met de nodige humor. Precies zoals we het vooraf ons voor hadden gesteld. We hebben de rest van de dag complimenten gekregen over de ontzettend leuke ceremonie en Jeroen.

  Jeroen, heel erg bedankt dat je onze trouwambtenaar was. Je was de knaller van de dag. Heel knap hoe jij na één avondje ons zo goed hebt weten te vangen. We bevelen je zeker aan, aan iedereen die het maar wil horen!

  Hartelijke groeten, Chris & Inge

 • Op 19 mei 2023 was het dan éindelijk zo ver! Onze trouwdag met Jeroen als trouwambtenaar.

  Toen Emma me in juli ‘ja’ antwoordde op de vraag of ze met me wilde trouwen gingen we al snel op zoek naar een leuke trouwambtenaar. Een met humor. Een die ons begrijpt, een die bewust geen Algemeen Beschaafd `Nederlands (ABN) spreekt, maar lekker ABB (Algemeen `Beschaafd Brabants) en snapt dat een statige, super serieuze en met zeer zware, wollige verhalen doorspekte ceremonie totaal niks voor ons is. We zochten een trouwambtenaar die ons kon trouwen in een sfeer en setting die bij ons past. We houden van gezelligheid, lachen, humor en sfeer. Van een bourgondische borrel met het liefst zoveel mogelijk vrienden bij elkaar. Ongedwongen, relaxt en gezellig.

  Na een flinke Google sessie kwamen we al snel uit op de website van Jeroen. Contact met hem opgenomen en al direct een leuke reactie! We planden meteen een kennismakingsgesprek via Teams in. Al na twee minuten schreef ik op ons aantekeningenbriefje (dat alleen Emma en ik konden lezen). “Niet verder zoeken! Vastleggen die man!” Aan het einde van het leuke gesprek hebben we Jeroen dus maar meteen geboekt. En eerlijk, dat was een perfecte keuze!

  Enkele weken later kwam Jeroen bij ons langs in Prinsenbeek om informatie in te winnen die hij kon gebruiken voor onze ceremonie. Volgens mij was hij er om 19:30 uur en ging hij na middernacht naar huis. Een aantal speciaalbieren (en voor Jeroen een paar alcoholvrije – Erp is toch nog best een stukje met de auto.. ons mooie Brabant is groter dan je zou denken) en een borrelplank verder zwaaiden we Jeroen uit. Het leek net alsof we de afgelopen uren met een van onze vrienden gezellig hebben zitten ‘buurten’ – zeiden we tegen elkaar. Zo ontzettend gemakkelijk – en relaxt – verliep de avond. We hebben elkaar de dagen daarna nog vaak gezegd dat we het ontzettend bijzonder vinden dat je zo’n gezellige en leuke avond kunt hebben met iemand die je pas heel kort kent, en daar ook heerlijk kletsend je verhaal aan vertelt.

  Eindelijk! 19 mei 2023.

  We kozen bewust voor een iets minder traditionele ceremonie. Overdag hebben we een mooi programma met de daggasten gehad en heerlijk met ze gegeten. Na het avondeten werden de avondgasten verwacht en samen met de daggasten – onder het genot van een heerlijk biertje of wijntje – ontvangen in de ceremonieruimte. Al bij de eerste woorden van Jeroen was het raak. Een enorme lach op de gezichten van al onze gasten en op die van ons – zagen we later op de trouwvideo.

  Jeroen verzorgde een ceremonie waar zowel wij, als al onze gasten, nog lang over zullen napraten. Het was precies alles waar we op hoopten – en nog meer dan dat. De ceremonie was persoonlijk. Elk detail klopte in het verhaal. Alleen dat is al bewonderenswaardig, gezien de eenmalige ontmoeting vooraf. Het was ontzettend liefdevol, vol humor en gezelligheid. De persoonlijke anekdotes over ons – maar ook over onze naaste omgeving klopten precies. De hele ceremonie was raak. Recht in ons hart en dat van onze gasten. Buikpijn van het lachen, omdat alles wat Jeroen vertelde zó ontzettend waar en precies ‘ons’ was. Geen grote komedieshow – maar precies de juiste dosis humor – liefde – en Brabantse gezelligheid.

  Toen we na de ceremonie felicitaties in ontvangst namen hebben we wel meer dan 12 keer de vraag gehad ‘joh – die BABS! Wát geweldig. Waar vind je zo iemand joh?’ Nou het antwoord is: in Erp. En via Google, en inmiddels ook diep in onze dierbare herinneringen aan deze prachtige dag. Het is haast jammer te noemen dat we al getrouwd zijn. We zouden ’t het liefst nog 10x over doen. Met onze gasten – en absoluut met Jeroen als BABS.

  Jeroen, je hebt onze verwachtingen meer dan overtroffen. Je bent een ontzettend leuke gast, met de gave om ons als bruidspaar door en door te doorgronden en ons verhaal, tot in detail kloppend, te vertellen. We genieten nog elke dag na!

  Lieve (toekomstige) bruidsparen. Wij wensen jullie allemaal een trouwambtenaar Jeroen toe!

  Groet,
  Thijs en Emma

 • Beste Jeroen,

  Verrassen dat was t motto misschien wel van onze trouwdag. Mensen uitnodigen voor een verjaardag omdat we beide 60 werden en dan een speciale gast op laten opdraven, die ons in het echt verbindt. Verrassend omdat jij die bijzondere speciale gast was, die dat mocht doen. Een meisjesdroom die uitkwam Jeehhh.
  Jij die die je eigenlijk al meteen versprak merkte we op de film en daardoor al had verraden waarvoor je kwam voor je, je ambtskleding aan had. Ook verrassend 🙂

  Maar de pret was er niet minder om. Wij hebben gelachen, gejankt, alle emoties liepen door elkaar. En onze gasten lagen net als wij dubbel. We hadden zelfs een twijfelaar in de zaal, die dacht dat ’t een toneelstukje was.
  Hoe mooi is het als je vanuit een informerend gesprekje het zo persoonlijk kan maken, met zoveel humor. Het had zomaar een toneelstukje kunnen zijn, met ons in de hoofdrol. Al had jij de tekst en waren wij de figuranten zonder tekst. Nou we mochten ook wat zeggen “Ja en ja heel graag”. En dat bleek voldoende voor het sluitstuk. Dank je wel voor jouw rol in dit hoofdstuk.

  Maar ik heb toch wel het liefste stuk. Fijn dat jij onze trouwambtenaar wilde zijn.

 • Hoi Jeroen,

  We hebben echt een geweldige dag gehad, van begin tot eind! Ik had echt niets anders willen doen als ik erop terug kijk, het was perfect zo.

  Wat ben ik blij dat we voor jou hebben gekozen, dit was precies waar we op hoopten! Je hebt echt zoveel info uit ons zeer gezellige gesprek gehaald en er een geweldig, persoonlijk verhaal van gemaakt. Met een heerlijk gevoel voor humor heb je er voor gezorgd dat het geen zoetsappige boel werd. We hebben van veel gasten de reactie gekregen dat ze nog nooit zo’n mooie ceremonie mee hadden gemaakt. Het was de perfecte combinatie van emotie en humor voor ons. En dan ook nog eens een hilarisch gedicht speciaal geschreven voor ons als besluit, hoe bijzonder!
  Heel erg bedankt voor jouw geweldige bijdrage aan ons huwelijk!

 • Jeroen heeft eraan bijgedragen dat wij onze ceremonie nooit zullen vergeten. Het was een ceremonie met veel humor en persoonlijke woorden! Jeroen zorgde voor een goede balans daartussen. Twee gesprekken vooraf waren voldoende om ons goed te leren kennen en een mooie persoonlijke ceremonie te maken. Jeroen is een vriendelijk man, gemakkelijk in de afstemming (en hij zal je nooit een mes in je rug steken).
  Joris & Elke

 • Jeroen heeft met een fantastische ceremonie onze dag nog mooier gemaakt.
  Tijdens een relaxte kennismaking heeft hij alle details en verhalen goed in zich opgenomen en hij heeft er een mooi kloppend verhaal van gemaakt en met de nodige humor erin. We hebben ontzettend gelachen en ook onze gasten hebben het er nog lang en vaak over gehad.

  Al met al een top ceremonie en zou Jeroen aan iedereen aanbevelen!

 • Jeroen is bij ons langs geweest en je zou bijna denken dat hij de gezellige avond volledig had opgenomen. Of dat hij een extra voelspriet heeft voor het aanvoelen van karakters en situaties. Het verhaal, ons verhaal, dat Jeroen tijdens de ceremonie prachtig verwoord heeft, klopte precies. Nog gedetailleerder dan wij voor ons gevoel hadden verteld. Ongelofelijk! Geweldig leuk gedaan, met veel humor. Daar was iedereen het over eens.
  Super super super bedankt!

 • Wij hebben genoten van onze dag en de ceremonie was het hoogtepunt.

  De gesprekken met Jeroen voelde aan alsof we met een goede vriend aan het praten waren. We hebben Jeroen dan ook niet alleen gekozen op basis van hoe hij schrijft, zoals te lezen op deze website. Maar ook om hoe hij is als je hem ontmoet.

  We hebben het gevoel dat Jeroen echt geluisterd heeft naar ons en ons verhaal perfect heeft omgezet naar een geweldige ceremonie. En niet alleen wat hij vertelde pastte precies bij ons. Ook hoe Jeroen onze dochter betrokken heeft bij de bruiloft was heel mooi om mee te maken. Hij had zelfs een kinderakte gemaakt om te tekenen.

  Als kers op de taart kregen we ook nog een uniek gedicht cadeau.

  Als we het over konden doen zouden we weer voor Jeroen kiezen.

  Liefs Nick, Mandy en Zoëy

 • Voor elk stel die een babs zoekt en nadenkt om Jeroen als babs te nemen? DOEN!

  Jeroen,

  Je hebt tijdens onze ontmoeting geluisterd en ons geprobeerd écht te leren kennen zoals wij zijn. Wij hebben sinds die eerste ontmoeting uit gekeken naar onze ceremonie en onszelf afgevraagd hoe je van dit alles iets zou kunnen maken wat bij ons past. En dat is gelukt zeg! Met een juiste doses humor en met onwijs veel liefdevolle woorden heb jij onze ceremonie onvergetelijk gemaakt. Het paste precies bij ons en dat horen we nu nog steeds van al onze vrienden en familie terug. We kijken terug op een onwijs mooi verhaal van ons eigen liefdesleven en de onwijs leuke en grappige manier van vertellen door jou. Wij je dankbaar! Dankbaar dat jij onze babs bent geweest tijdens onze mooie dag! Jeroen, houdoe en bedankt!

 • Jeroen, je was fantastisch!
  Al bij de kennismaking hebben we enorm gelachen. De ceremonie was persoonlijk, met heel veel humor en alsof je ons al jaren kent. De gasten blijven maar spreken over hoe leuk en mooi het was. We denken dat je vaker een bezoek aan West-Friesland kunt gaan brengen.
  Wij kunnen iedereen Jeroen aanraden, bedankt!

 • Dankzij Jeroen was onze ceremonie helemaal geslaagd. We hebben er ontzettend veel lol aan beleefd en leuke reacties gekregen van onze gasten.
  Super bedankt Jeroen!

 • Op zoek naar een ambtenaar die het zoetsappige moment van de ceremonie met veel humor vorm zou kunnen geven, kwamen wij via online-speeddaten uit bij Jeroen.
  Tijdens het gesprek voelde het al alsof we de juiste persoon hadden gevonden, maar door de blog die Jeroen daarna over onze zoom-sessie schreef, wisten we het zeker: deze man kan onze ceremonie maken zoals wij dat graag willen.
  En inderdaad: op onze trouwdag werden we getrakteerd op een luchtig maar bijzonder verhaal. Onze gasten hingen bovendien aan zijn lippen en genoten er net zoveel van als wij.
  Bedankt Jeroen!

 • Er zijn maar weinig mensen die in een uur zo mooi het leven van mensen kunnen duiden als jij. Wij vonden je helemaal fantastisch. Bedankt voor die mooie en grappige bijdrage aan de, met recht, mooiste dag van ons leven.
  Sietse en Yvette

 • Jeroen, wat was je geweldig op onze bruiloft!
  We wilden graag een Brabantse babs en we hadden ons geen betere kunnen wensen.
  Knap hoe je ons verhaal op humorvolle wijze hebt verteld. Het was luchtig, sfeervol en gezellig. Je had zelfs een borrelplankje meegenomen, omdat wij daar zo van houden.. hoe briljant! Onze gasten vonden het ook heel tof, ze hebben het nog steeds over je.
  Dus als je nog op zoek bent naar een trouwambtenaar.. kies Jeroen!
  Nogmaals super bedankt voor alles!

 • Jeroen! Waar moeten we beginnen….

  Het was van begin tot het einde prachtig! Knap hoe je humor afwisselt met persoonlijke stukjes. Daarnaast veel aandacht voor onze kids!

  En die afsluiter…persoonlijk gedicht 😉

  Heel veel dank!!

 • Wat heb je een geweldige ceremonie voor ons bezorgd! Fantastisch: persoonlijk, humor en ook de gevoelige snaar weten te raken. De kers op de taart – het gedicht – was werkelijk subliem. Jeroen, heel erg bedankt voor de ceremonie die wij voor ogen hadden, het was werkelijk perfect!

 • Jeroen, bedankt voor de geweldige ceremonie! Je hebt prachtig onze liefde onder woorden gebracht met ook flink veel humor. Precies wat wij voor ogen hadden! Niet alleen wij, maar ook al onze gasten waren super enthousiast. Een aantal zeiden al dat ze jou ook zouden vragen als ze gingen trouwen. Dus hopelijk krijgen wij nog veel bruiloften met jou als BABS!
  Liefs, Stefan en Liza

 • Wat een prachtige ceremonie! Met persoonlijke verhalen, emotionele verrassingen, veel humor en ook een serieuze noot. Een ceremonie die ons echt heeft geraakt! En ook onze gasten. Iedereen heeft er onwijs van genoten. Wij zullen tegen ieder toekomstig bruidspaar zeggen: Kies Jeroen als jullie trouwambtenaar! Hij is leuk, lang, grappig, scherp en hij weet jullie te raken zodat het echt een onvergetelijke ceremonie wordt!

 • Super veel dank Jeroen voor de prachtige ceremonie op onze bruiloft vorige week. Het is een gave om zo’n persoonlijk verhaal neer te zetten waar alles in zit. De perfecte opening van een geweldige dag. Humor op de juiste momenten en vooral heel erg persoonlijk. Wij, maar ook al onze gasten vonden het fantastisch. Een echte aanrader voor als je opzoek bent naar een persoonlijke ceremonie met veel humor. Top!

 • Hallo Jeroen, wat heb jij er in slechts een week tijd een prachtige ceremonie van weten te maken! Wij hebben samen met onze kinderen van het begin tot het einde genoten van Jeroen uit “Bramenland”, zoals onze jongste Brabant stug blijft noemen. Onze gasten waren ook echt onder de indruk van de manier waarop jij ons hebt neergezet. Tijdens het voorbereidingsgesprek maakte jij je even zorgen of die Tukkers jou wel zouden kunnen volgen met dat mooie Brabantse accent. Dit bleek geen enkel probleem en er werd heerlijk gelachen om jouw ongezouten mening over ons. De kinderen heb je van begin tot het einde weten te betrekken en ook zij hadden geen enkele moeite om je te volgen. Erg knap hoe jij iedereen weet te boeien met je verhaal. Vanuit Twente onmeunig bedankt en mocht je in de buurt zijn vooral aankomen! Sander, Annelies en de kinderen.

 • Jeroen, het was fantastisch! Geen saaie ceremonie, maar eentje waar volop gelachten wordt. Al onze kersvers getrouwde vrienden waren allemaal jaloers dat ze de verkeerde trouwambtenaar gekozen hadden. Wij hebben een ceremonie gehad om nooit meer te vergeten en waar we met veel plezier op terug kijken. Bedankt!

 • FANTASTISCH, is het woord wat onze trouwceremonie in een klap omschrijft. Wat hebben we genoten, wat is er ontzettend gelachen, en wat was het persoonlijk. Je hebt ons in een enkele avond moeten leren kennen, maar wat knap hoe je dit gelukt is. Je wist precies hoe wij onze ceremonie voor ogen hadden, en wist dit nog veel beter in een prachtig verhaal te stoppen, en er alles behalve een saaie ceremonie van te maken. Onwijs bedankt voor een fantastische herinnering!
  Sander & Linda

 • Jeroen, in één woord GEWELDIG! Wat hebben wij genoten van jouw ceremonie!
  Nadat we eerst een hele gezellige avond gekletst hebben, heb jij daarna bij de ceremonie alles ‘tegen’ ons gebruikt. Zowel de gasten als wij hebben constant in een scheur gelegen om jouw grappen. Er wordt door onze gasten nog regelmatig verwezen naar de humoristische wijze waarop jij de ceremonie hebt geleid.
  Wij kunnen iedereen aanbevelen om Jeroen als Trouwambtenaar te nemen. Hij maakt er echt een onvergetelijke dag van! Super bedankt Jeroen!

 • Jeroen,

  Hartstikke bedankt dat jij onze 2e trouwambtenaar wilde zijn!
  Nu zullen er mensen zijn die denken: hoezo 2e? Welnu, wij wilden een bruiloft met een luchtige ceremonie op locatie. Na een bezoek aan jouw website stond onze keuze vast: trouwambtenaar Jeroen dat gaan we doen! Echter bleek in onze gemeente een BABS aanvraag niet zo gewoon maar even te doen. Zelfs het college van B&W moest hierover nog een oordeel geven. Het nieuws wat zij brachten – kies een trouwambtenaar uit onze gemeente – was niet helemaal het antwoord waar wij op zaten te wachten. We hebben toen besloten om eerder voor de wet te trouwen dan de datum in onze ring, omdat wij zo graag wilden dat jij het was die ons op onze ceremonie 6-9-2019 als trouwambtenaar ontving. Bedankt Jeroen, het door jou gemaakte recept voor onze ceremonie was echt grappig en heerlijk luchtig met zelfs een klein toefje serieus erin!

  Eric & Maria

 • Jeroen, wat was je een top-trouwambtenaar! Wij wilden geen ‘suffe’ ambtenaar van de gemeente en kwamen daarom bij jou terecht! En daar hebben we absoluut geen spijt van! Wat hebben wij, en alle aanwezige, gelachen tijdens de ceremonie. Je hebt er een geweldige, onvergetelijke en grappige ceremonie van gemaakt. Nog steeds krijgen we leuke reacties over ‘onze’ leuke ambtenaar! Jeroen, mede door jou als trouwambtenaar was onze dag onvergetelijk! Bedankt!!
  Willem & Hilde

 • Jeroen,

  Veel te laat maar niet minder gemeend hierbij nog onze reactie op jou als trouwambtenaar bij ons huwelijk. We zijn op 25-8-2018 getrouwd en wilden graag een persoonlijke ceremonie met humor, daarbij dachten we dan ook meteen aan Jeroen. Dit heeft hij ook helemaal waar gemaakt op onze trouwdag. Lekker luchtig en met veel humor maar toch ook met liefde heeft hij voor ons een stukje geschreven. De gasten maar ook wij lagen dan ook regelmatig in een deuk hierdoor! Vooral het gedichtje op het eind was een voltreffer. Jeroen dankjewel voor de mooie ceremonie die je ons en onze gasten gegeven hebt en ik kan Jeroen zeker aanraden voor andere stellen die trouwplannen hebben!

  Liefs Bart & Nienke

 • Op een zonnige dag in mei trouwden wij op het mooie Texel. Veel voor onze bruiloft kwam van Texel, de bloemen, de taart, de dj, etc. Maar voor een leuke trouwambtenaar moesten we toch echt in Brabant zijn. En wel in Erp. We maakten kennis met je, hadden een gezellig gesprek en we waren er snel uit. We wilden jou als trouwambtenaar. Jij plande een weekendje Texel en kwam onze ceremonie verzorgen. En wat heb je dat geweldig gedaan!!! Zo herkenbaar en vol humor. Wat hebben we gelachen! En ook onze gasten hebben genoten van je mooie woorden. We kregen veel leuke reacties. En wat leuk ook hoe je onze kinderen bij de ceremonie hebt betrokken. Ook zij hebben er enorm van genoten. Het was top!
  Groeten,
  Jeroen, Marion, Sophie en Thijs

 • Jeroen, afgelopen vrijdag heb je ons getrouwd. En wat zijn we blij dat jij dit hebt gedaan! Onze eerste indruk van toen we je vooraf ontmoette was direct goed. En dat je een fantastische trouwambtenaar bent heb je op onze dag bewezen. Je woorden waren aan een stuk boeiend, precies bij ons passend, humoristisch en erg mooi. De reacties naderhand waren lovend. Men heeft genoten van onze ceremonie en wij nog het meest, en dat hebben we grotendeels aan jou te danken! Top!
  Groetjes, Martijn & Suzan

 • Wat was het echt geweldig Jeroen!! Nog mooier dan dat we ons hadden voorgesteld! Echt subliem hoe je ons na die paar uurtjes in de kroeg 😉, zo goed bent leren kennen! Wat je in de ton hebt gedaan was PRECIES ons!!!!! Wat hebben wij ervan genoten!! En dan onze kinderen…. ze wisten van niks tot 5 minuten van tevoren, maar toch heb je hen zo betrokken bij alles! Zoveel dank voor wat je voor ons hebt betekend op ons feest! De essentie toch heel duidelijk aanwezig, maar wel in een Frank-en-Malu jasje! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen dat het prachtig was!! Ik hoop dat je nog heel veel stellen in de echt mag verbinden! Top top top!! Geweldig was het!

 • Jeroen, je hebt onze ceremonie zo bijzonder, speciaal, humoristisch, maar vooral helemaal ons gemaakt! Dit had echt niemand anders kunnen overtreffen. Echt zoveel lovende woorden van al onze gasten gehad, wat hadden jullie een gave trouwambtenaar, het was echt zo leuk! Mede door jou is onze dag gemaakt!! Heel erg bedankt voor alles……we zouden je aan iedereen aanbevelen!

 • Jeroen je hebt ons de perfecte ceremonie gegeven.
  Je hebt met super veel humor, creativiteit en plezier ons verhaal verteld.
  Het was net of je ons al jaren kon!
  Bedankt voor je verrassende en geweldige bijdrage aan onze dag.

  Sebas en Xamira

 • Het was geweldig! Dit was nou nog eens een perfecte opening van onze bijzondere dag. Wij wisten niet precies wat we konden verwachten, we zijn namelijk nooit eerder getrouwd ;). Maar boven verwachting heb jij ons een bijzonder mooie ceremonie gebracht. Het was een ceremonie vol humor, maar er was ook alle aandacht als het even serieus mocht zijn.
  Alle reacties uit het publiek waren lovend. Sommige waren ervan overtuigd dat je een ‘vriend’ van ons zou zijn. ‘Hij heeft jullie precies neergezet zoals jullie zijn’. Dat is toch echt knap!
  We kijken terug op een geweldig mooie dag en uitzonderlijk mooie ceremonie. Nogmaals bedankt daarvoor!
  Paul en Jeannet

 • Echt geweldig hoe jij ons als vriendengroep op een ludieke wijze, elkaar de vriendschap voor het leven hebt laten beloven.
  Vooraf was het lastig inschatten wat we konden verwachten van zo’n ceremonie met een knipoog. Maar niets dan lof voor jouw gave om op enthousiaste wijze maar met een serieuze toon, mensen mee te nemen in een verhaal dat barst van de gevatte opmerkingen.
  Petje af.

  Jaap (namens de rest)

 • Jeroen, wat heb je een fantastische bijdrage geleverd aan onze dag. De ceremonie was echt perfect, enorm knap hoe persoonlijk het was. Wat hebben we gelachen en wat was het bijzonder en speciaal.
  Heel veel complimenten gehad dat je het zo goed gedaan hebt en het paste helemaal bij wat we voor ogen hadden. Super super bedankt.
  Liefs Jorrit & Nikki

 • Jeroen, je was in 1 woord GRANDIOOS……!!! Wat was dit een gave ceremonie, puur met veel humor maar ook met een traan, iedereen maar dan ook iedereen heeft er van genoten en dit horen we nog vaak terug, hoe gaaf!!
  Jij maakte onze dag extra speciaal en persoonlijk, een onuitwisbare herinnering!!
  Suus en Marc