‘Jij staat echt goed aangeschreven als babs’

Ik vraag dat vaak aan een bruidspaar: hoe hebben jullie me eigenlijk gevonden? Nee, ik vroeg dat vaak.

Want bijna altijd was het antwoord iets in de trant van: ‘We waren aan het googelen, kwamen op jouw site terecht, ik weet niet eens meer hoe, maar dat sprak ons aan …’

Je begrijpt: op zo’n antwoorden kan ik natuurlijk geen gedegen marketingbeleid bouwen 😉 En dus vraag ik het maar niet meer.

(Trouwens: de meeste bruidsparen komen nog altijd via via via via bij mij terecht. Tegen die mond kan zelfs Google niet op!)

‘Jij staat echt goed aangeschreven als babs’

Gisteren was ik in Almere. Superleuk stel. Kennen elkaar al meer dan twintig jaar, maar wilden toch nog trouwen. Gewoon om de liefde te vieren. Om een dag te hebben met alle mensen om hen heen die hen dierbaar zijn.

De ceremonie moest liefdevol, persoonlijk en luchtig zijn, maar met een grapje tussendoor.

Top. Gaan we doen.

Maar hoe ze mij hebben gevonden, helemaal vanuit Almere?

Geen idee. Ik heb er niet naar gevraagd. Maar op het einde van de avond, toen we nog wat aan het nakeuvelen waren voordat ik de ‘reis’ terug naar Brabant mocht doen, begonnen ze er zelf over.

‘Jij staat echt goed aangeschreven als babs’, zei de man me.

‘Wat bedoel je?’

‘Nou op internet. Want we vonden je op een vergelijkingssite. Van alle babsen stond jij op 2!’

Ik ben even perplex.

Ik schreef al eerder dat ik me vooralsnog alleen hier presenteer, op deze site. Mijn trouwagenda zit aardig vol. Ik hoef niet op marketingsites te staan waar je door de bomen het bos niet meer ziet en waar babsen worden beoordeeld op hun uiterlijk, hun devote praatje of hun al dan niet gekochte of verzonnen beoordelingen.

‘Weet je het zeker’, vraag ik dan ook?

Ja, hij was er met zijn volle verstand van overtuigd dat hij me via zo’n site had gevonden.

Dus je begrijpt: het eerste wat ik deed toen ik thuis kwam, was even googelen naar zo’n verzamelsite waar ik als babs op zou staan.

Ik kreeg haar niet gevonden.

En dat kan aan mij liggen, hoor. Maar intussen vraag ik me af of het bruidspaar in Almere niet per ongeluk de verkeerde trouwambtenaar heeft benaderd!!!

Nou ja, één geluk: ze hebben nu wel een hele leuke trouwambtenaar 😜

Share

Reageren? Ga je gang!