Jullie trouwceremonie

J

Eén ding weten jullie zeker: voor jullie géén saaie ceremonie! Nee, jullie willen een ceremonie die anders is. Eentje die persoonlijk is, van a tot z. Die verrast. Die vol liefde is. Maar vooral ook: waar wordt gelachen. De ceremonie als de perfecte aftrap van een onvergetelijk feest waar jullie én jullie gasten nog heel lang met heel veel liefde en een grote glimlach aan terugdenken.

Hoe ziet zo’n ceremonie door trouwambtenaar Jeroen er uit?

  1. Persoonlijk
    Jullie verhaal is uniek. Jullie zelf ook. En dus verdienen jullie een unieke ceremonie. Eentje die van voor tot achter past bij jullie! Tijdens de ceremonie vertel ik jullie verhaal, maar op zo’n manier dat het zelfs jullie verrast!

Zoals een fotograaf laatst na afloop van een ceremonie tegen me zei:

‘Hoe vet was dit! Ik zie veel ceremonies, ook door ‘echte’ cabaretiers. Die zijn grappig, zonder meer, maar hadden in de regel een standaard woordje. Jouw humor is helemaal afgestemd op het bruidspaar. Klasse!’

2. Vol humor
De liefde. Daar gaat het vandaag om. Honderd procent. Jullie kiezen voor elkaar. Vol overtuiging. Vol liefde. Maar de liefde en de lach liggen dicht bij elkaar. Die ogen gaan straks twinkelen, geloof dat. Maar er gaat geheid ook gelachen worden!

En ik ben geen cabaretier. Dat wil zeggen: ik ben veel te bescheiden om me zo te noemen. Maar juist daarom is het denk ik ook zo bijzonder om te ervaren hoe enthousiast mensen altijd reageren. Zoals vorig jaar een van de ooms van het bruidspaar na een ceremonie:

‘Jeroen, het was geweldig. Wanneer sta je in het theater? Ik kom!’

3. Ontspannen
Een ceremonie duurt gemiddeld iets langer dan een half uur. Het is hét moment van de dag, waar je met volle teugen van wilt genieten. Maar niet alleen jullie, ook jullie ouders, familie en vrienden. Je wilt dat ook zij de ceremonie beleven. Dat ze met jullie mee leven, mee lachen en mee stralen. Dat kan alleen als de sfeer ontspannen is. Nou ja, dan zorgen we daar toch voor!


Mooi als je dat na afloop van een ceremonie ook terug mag horen van een bruidegom:

‘Ik was best zenuwachtig. Maar zodra ik op die stoel ging zitten, viel dat van me af. Dat komt ook door jou. Door wat je zegt en hoe je je opstelt. Dat was echt fijn. Daardoor heb ik vanaf het begin ook echt heel bewust van de ceremonie kunnen genieten.’

Mag jullie ceremonie al een feestje worden?

Ik vind het een ongelofelijke eer als ik jullie trouwambtenaar of ceremoniespreker mag zijn en zal er alles aan doen om jullie moment tot een onvergetelijk moment te maken. Heel persoonlijk. Vol liefde. Vol herinneringen. En als het aan mij ligt: met een gulle lach!

Is jullie trouwdatum bekend?

Check dan of ik als jullie trouwambtenaar beschikbaar ben. Bel of app me gerust: 06 10803249. Of stuur me een mail.