Reacties

Hoe hebben jullie je trouwceremonie beleefd met mij als trouwambtenaar? Als bruidspaar, ouders, vrienden, familie, enz. Lijkt me supertof als jullie hier je reactie achterlaten.

10 antwoorden op “Reacties”

 1. Op een zonnige dag in mei trouwden wij op het mooie Texel. Veel voor onze bruiloft kwam van Texel, de bloemen, de taart, de dj, etc. Maar voor een leuke trouwambtenaar moesten we toch echt in Brabant zijn. En wel in Erp. We maakten kennis met je, hadden een gezellig gesprek en we waren er snel uit. We wilden jou als trouwambtenaar. Jij plande een weekendje Texel en kwam onze ceremonie verzorgen. En wat heb je dat geweldig gedaan!!! Zo herkenbaar en vol humor. Wat hebben we gelachen! En ook onze gasten hebben genoten van je mooie woorden. We kregen veel leuke reacties. En wat leuk ook hoe je onze kinderen bij de ceremonie hebt betrokken. Ook zij hebben er enorm van genoten. Het was top!
  Groeten,
  Jeroen, Marion, Sophie en Thijs

 2. Jeroen, afgelopen vrijdag heb je ons getrouwd. En wat zijn we blij dat jij dit hebt gedaan! Onze eerste indruk van toen we je vooraf ontmoette was direct goed. En dat je een fantastische trouwambtenaar bent heb je op onze dag bewezen. Je woorden waren aan een stuk boeiend, precies bij ons passend, humoristisch en erg mooi. De reacties naderhand waren lovend. Men heeft genoten van onze ceremonie en wij nog het meest, en dat hebben we grotendeels aan jou te danken! Top!
  Groetjes, Martijn & Suzan

 3. Wat was het echt geweldig Jeroen!! Nog mooier dan dat we ons hadden voorgesteld! Echt subliem hoe je ons na die paar uurtjes in de kroeg 😉, zo goed bent leren kennen! Wat je in de ton hebt gedaan was PRECIES ons!!!!! Wat hebben wij ervan genoten!! En dan onze kinderen…. ze wisten van niks tot 5 minuten van tevoren, maar toch heb je hen zo betrokken bij alles! Zoveel dank voor wat je voor ons hebt betekend op ons feest! De essentie toch heel duidelijk aanwezig, maar wel in een Frank-en-Malu jasje! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen dat het prachtig was!! Ik hoop dat je nog heel veel stellen in de echt mag verbinden! Top top top!! Geweldig was het!

 4. Jeroen, je hebt onze ceremonie zo bijzonder, speciaal, humoristisch, maar vooral helemaal ons gemaakt! Dit had echt niemand anders kunnen overtreffen. Echt zoveel lovende woorden van al onze gasten gehad, wat hadden jullie een gave trouwambtenaar, het was echt zo leuk! Mede door jou is onze dag gemaakt!! Heel erg bedankt voor alles……we zouden je aan iedereen aanbevelen!

 5. Jeroen je hebt ons de perfecte ceremonie gegeven.
  Je hebt met super veel humor, creativiteit en plezier ons verhaal verteld.
  Het was net of je ons al jaren kon!
  Bedankt voor je verrassende en geweldige bijdrage aan onze dag.

  Sebas en Xamira

 6. Het was geweldig! Dit was nou nog eens een perfecte opening van onze bijzondere dag. Wij wisten niet precies wat we konden verwachten, we zijn namelijk nooit eerder getrouwd ;). Maar boven verwachting heb jij ons een bijzonder mooie ceremonie gebracht. Het was een ceremonie vol humor, maar er was ook alle aandacht als het even serieus mocht zijn.
  Alle reacties uit het publiek waren lovend. Sommige waren ervan overtuigd dat je een ‘vriend’ van ons zou zijn. ‘Hij heeft jullie precies neergezet zoals jullie zijn’. Dat is toch echt knap!
  We kijken terug op een geweldig mooie dag en uitzonderlijk mooie ceremonie. Nogmaals bedankt daarvoor!
  Paul en Jeannet

 7. Echt geweldig hoe jij ons als vriendengroep op een ludieke wijze, elkaar de vriendschap voor het leven hebt laten beloven.
  Vooraf was het lastig inschatten wat we konden verwachten van zo’n ceremonie met een knipoog. Maar niets dan lof voor jouw gave om op enthousiaste wijze maar met een serieuze toon, mensen mee te nemen in een verhaal dat barst van de gevatte opmerkingen.
  Petje af.

  Jaap (namens de rest)

 8. Jeroen, wat heb je een fantastische bijdrage geleverd aan onze dag. De ceremonie was echt perfect, enorm knap hoe persoonlijk het was. Wat hebben we gelachen en wat was het bijzonder en speciaal.
  Heel veel complimenten gehad dat je het zo goed gedaan hebt en het paste helemaal bij wat we voor ogen hadden. Super super bedankt.
  Liefs Jorrit & Nikki

 9. Jeroen, je was in 1 woord GRANDIOOS……!!! Wat was dit een gave ceremonie, puur met veel humor maar ook met een traan, iedereen maar dan ook iedereen heeft er van genoten en dit horen we nog vaak terug, hoe gaaf!!
  Jij maakte onze dag extra speciaal en persoonlijk, een onuitwisbare herinnering!!
  Suus en Marc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *